nieuw - spirit of interaction

Ga naar de inhoud
training
De werkomgeving verandert, volgens sommigen in een steeds hoger tempo. De veranderingen vergen steeds meer van de managers en medewerkers van organisaties. Training kan ons helpen effectiever en efficiƫnter met veranderingsprocessen om te gaan.
Voor mensen die nieuw bij een organisatie komen is het van belang dat zij zich verder bekwamen in de competenties die voor het uitoefenen van hun taak nodig zijn.

Als we een training volgen komen we met een aantal 'instrumenten' de training binnen: reeds verworven kennis, inzicht en vaardigheden en een bepaalde houding. In de praktijk blijken we van het scala aan 'instrumenten' dat er is, een beperkt aantal te gebruiken. De redenen die geven worden bij het gebruik van een specifiek 'instrument' zijn: "Het werkt in de meerderheid van de gevallen goed." of "Niemand heeft mij ooit verteld dat ik het anders moet doen."De trainers van spirit of interaction zien het als een uitdaging om cursisten op een prettige en praktijkgericht manier de meerwaarde van nieuwe instrumenten te laten ervaren met behoud van de goede reeds verworven instrumenten.

Voor medewerkers en managers die al langer werkzaam zijn is het waardevol eens in de zoveel tijd een APK uit te voeren. Hier betreft het het aanscherpen en oppoetsen van kennis en vaardigheden.
De cursisten voeren al meerdere jaren gesprekken. Tijdens de training blijkt dat het oefenen van het samenvatten en het schakelen tussen communicatieniveaus door de cursisten als zeer waardevol ervaren wordt. Een reactie van een cursist: "Je krijgt een vast patroon van gespreksvoering en bepaalde technieken pas je niet meer toe. Nu merk je weer hoe belangrijk ze zijn."
Vul hieronder uw e-mailadres of uw telefoonnummer in als u meer informatie wilt hebben over trainingen van Spirit of interaction . Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Transistorstraat 31 - 1322CK - Almere
036 536 0502
Terug naar de inhoud